PVC Vloeren

ODAB is specialist op het gebied van PVC-vloeren. Wij vinden dat een werkvloer vooral functioneel moet zijn. Dat betekent dat u bij ODAB verzekerd bent van een oersterke bedrijfsvloer. En smaken verschillen nog steeds, daarom bieden wij u keuze uit drie kleuren tegels en acht kleuren voor de voeg. Als wij zijn geweest, kunt u er weer jaren tegenaan. Samen bepalen we wat mooi en praktisch is, maar bovenal wat de beste keuze is voor uw locatie.

Bekijk de mogelijkheden voor uw vloer


Liever PVC dan coating

Bent u op zoek naar een vloeistofdichte, slijtvaste vloer met antislipstructuur? Dan kiest u eerder voor een PVC-vloer, dan voor een coatingvloer. Een PVC-vloer heeft veel voordelen ten opzichte van de gecoate vloer. PVC is gebruiksvriendelijk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Onze vloeren zijn gewoon oersterk en degelijk.

Alle voordelen op een rijtje


De ondervloer als basis

U kiest voor een PVC-vloer en u heeft ODAB gevonden. Dan gaan we kijken naar de conditie van de huidige bedrijfsvloer, en meer specifiek naar de staat van de ondervloer. Een gladde en droge ondervloer zorgt voor het beste resultaat. Maar een probleemvloer is een uitdaging en de oorzaak is altijd oplosbaar. Als het echt nodig is, kunnen we de vloer opnieuw opbouwen en het eindresultaat is altijd zoals u van ons mag verwachten.