Leggen en blijven liggen

Voor het leggen van een PVC-vloer is de conditie van de ondervloer een belangrijk startpunt. Voorafgaand aan de montage wordt een helder en overzichtelijk legplan opgesteld voor ons team. De ondervloer moet schoon, droog en vlak zijn. Bij het leggen van een vloer in een vochtige ruimte of bij optrekkend vocht uit de ondervloer kan het nodig zijn om maatregelen te treffen. De tegels leggen we met een lip-las-verbinding. Het verlijmen aan de ondervloer gebeurt altijd in overleg met de lijmfabrikant om eventuele problemen voor te zijn.

Vakkundige afwerking met duurzaam effect

Na het leggen en lijmen van de tegels frezen onze vloerleggers de voegen in en lassen dit af met 5 mm PVC-lasdraad in de kleur naar keuze. De lasdraad moet eerst afkoelen en kan daarna afgewerkt worden. Bij hoeken, randen, plinten en rondom onregelmatigheden gebruiken wij kit voor de definitieve afwerking.

Reparaties en garantie

Kleine beschadigingen zijn eenvoudig te repareren d.m.v. lasdraad. Bij grote beschadigingen kan vrij eenvoudig een tegel worden vervangen.
U heeft altijd drie jaar garantie op de tegels, lasnaden en hechting. Daarnaast werken we ook met het Unipro Garantiefonds, waardoor u nog eens 7 jaar extra garantie heeft onder de voorwaarden van de lijmfabrikant.

Wilt u persoonlijk informatie over onze werkwijze?

Contact